AMPOL

AMPOL është një produkt i gatshëm për përdorim, i cili aplikohet për lyerjen, mbrojtjen dhe dekorimin e mureve, tavaneve dhe hapësirave të brendshme, të cilat janë të ndjeshme ndaj lagështisë apo Mykut. AM POL është shquar për aftësinë e tij të lartë mbrojtëse të mureve të mykut, i përshtatshëm kryesisht për mbrojtjen dekorative të mureve dhe tavaneve të brendshme ku si rezultat i lagështisë relativisht të lartë të ajrit, mundësia e kondensimit është shumë e lartë, kjo jep intensitetin e zhvillimit të myshkut dhe kërpudhave në mure.
AM POL rekomandohet të zbatohet në: kuzhina, banjo, dhoma etj. I njohur për rezistencën e tij ndaj fërkimit të thatë. Para se të aplikoni rekomandohet që sipërfaqja e murit të spërkatet me një agjent për eliminimin e algave dhe molit të murit. AM POL mund të hollohet me ujë më së shumti me 10%.Temperatura e përdorimit: +5°C deri +25°C. KONSUMI: përafersisht 1L / 6-8m2.
JETËGJATËSIA: 12 muaj nga data e prodhimit , në qoftë se ruhet në paketim original, të padëmtuar, në vende të mbrojtura nga lagështia dhe ngicat . Para përdorimit duhet të lexoni udhëzimet mbi aplikimin / deklaratën e performancës së produktit.

AMPOL është një produkt i gatshëm për përdorim, i cili aplikohet për lyerjen, mbrojtjen dhe dekorimin e mureve, tavaneve dhe hapësirave të brendshme, të cilat janë të ndjeshme ndaj lagështisë apo Mykut. AM POL është shquar për aftësinë e tij të lartë mbrojtëse të mureve të mykut, i përshtatshëm kryesisht për mbrojtjen dekorative të mureve dhe tavaneve të brendshme ku si rezultat i lagështisë relativisht të lartë të ajrit, mundësia e kondensimit është shumë e lartë, kjo jep intensitetin e zhvillimit të myshkut dhe kërpudhave në mure.
AM POL rekomandohet të zbatohet në: kuzhina, banjo, dhoma etj. I njohur për rezistencën e tij ndaj fërkimit të thatë. Para se të aplikoni rekomandohet që sipërfaqja e murit të spërkatet me një agjent për eliminimin e algave dhe molit të murit. AM POL mund të hollohet me ujë më së shumti me 10%.Temperatura e përdorimit: +5°C deri +25°C. KONSUMI: përafersisht 1L / 6-8m2.
JETËGJATËSIA: 12 muaj nga data e prodhimit , në qoftë se ruhet në paketim original, të padëmtuar, në vende të mbrojtura nga lagështia dhe ngicat . Para përdorimit duhet të lexoni udhëzimet mbi aplikimin / deklaratën e performancës së produktit.