Adresa

Rr. Pajazit Islami
12000 Fushe Kosove

Numri i telefonit

Tel: +38349 298 749
Tel: +38349 150 778

e-mail

info@my-fix.com

Kompania MyFix

Ketu mund te na shkruani dhe te na jepni ndonje ankes ose te beni ndonje kerkes. Ekipi yne do ta shqyrtoj kerkesen ose ankesen e juaj dhe shum shpejt do te ju kontaktoj. Ju lutem plotsone Formularin poshte