MYFIX  MT-55

PËRSHKRIMI

MYFIX  MT-55  eshte ngjites qeramike, I perforecuar me rezina akrilike. Ofron ngjitshmeri te larte prej fillimit dhe me pas, dhe eshte rezistente ndaj lageshtires. Ofron gjithashtu kohe shume te gjate per aplikim ose korrektim. Klasifikohet si ngjites C1TE ne baze te standartit EN 12004.

KONSUMI

1,5-4,0 kg/m2, ne varesi te permasave te dhembezave te vegles se punes dhe natyres se substratit.

PAKETIMI

MT-55  ofrohet ne thase letre 25 kg.

JETËGJATËSIA

12 muaj prej dates se prodhimit, ne qofte se eshte ruajtur ne paketimin original dhe jo te hapur, ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Category:

PËRSHKRIMI

MYFIX  MT-55  eshte ngjites qeramike, I perforecuar me rezina akrilike. Ofron ngjitshmeri te larte prej fillimit dhe me pas, dhe eshte rezistente ndaj lageshtires. Ofron gjithashtu kohe shume te gjate per aplikim ose korrektim. Klasifikohet si ngjites C1TE ne baze te standartit EN 12004.

KONSUMI

1,5-4,0 kg/m2, ne varesi te permasave te dhembezave te vegles se punes dhe natyres se substratit.

PAKETIMI

MT-55  ofrohet ne thase letre 25 kg.

JETËGJATËSIA

12 muaj prej dates se prodhimit, ne qofte se eshte ruajtur ne paketimin original dhe jo te hapur, ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MYFIX  MT-55”