MYFIX  MT-51

PËRSHKRIMI

MYFIX  MT-51 eshte ngjites per qeramika me baze cimento. Ofron ngjitshmeri te larte ne fillim dhe me pas, dhe eshte rezistente ndaj lageshtires. Klasifikohet ne kategorine e ngjitesave C1 ne baze te standartit EN 12004.

KONSUMI

1,5-4,0 kg/m2, ne varesi te permasave te dhembezave te vegles se punes dhe natyres se substratit

PAKETIMI

MT-51 ofrohet ne thase letre 25 kg.

JETËGJATËSIA

12 muaj prej dates se prodhimit, Ne qofte se eshte ruajtur ne paketimin original dhe jot e hapur, ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Category:

PËRSHKRIMI

MYFIX  MT-51 eshte ngjites per qeramika me baze cimento. Ofron ngjitshmeri te larte ne fillim dhe me pas, dhe eshte rezistente ndaj lageshtires. Klasifikohet ne kategorine e ngjitesave C1 ne baze te standartit EN 12004.

KONSUMI

1,5-4,0 kg/m2, ne varesi te permasave te dhembezave te vegles se punes dhe natyres se substratit

PAKETIMI

MT-51 ofrohet ne thase letre 25 kg.

JETËGJATËSIA

12 muaj prej dates se prodhimit, Ne qofte se eshte ruajtur ne paketimin original dhe jot e hapur, ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MYFIX  MT-51”