Flattening mass  MF-13

PËRSHKRIMI

Flattening mass  MF-13  eshte material ndertimi para-miksuar , me nje perzgjedhje te seleksionuar te lendeve te para me baze cimento dhe gelqere ku behet perzierja vetem me uje . Fino Professional ofron: – Aplikim i lehte
– Aftesi penetrimi te avullit ne mure (i jep mundesi “frymemarrje” mureve)
– Eshte produkt me veti te standartizuara.
– E pershtatshme per aplikime ne ambiente te brendshme dhe te jashtme
– Gjate aplikimit ne kushte standarte pune, parandalon carjen ose plasaritjen e siperfaqeve te murit.
– Klasifikohet si produkt i kategorise GP CS IΙ, W2 ne baze te standartit EΝ 998-1.

KONSUMI

Afersisht 1,4 kg/m²/mm trashesi aplikimi. Trashesia e rekomanduar e aplikimit eshte : 2-3 mm.

PAKETIMI

MF-13  ofrohet ne thase letre 25 kg

JETËGJATËSIA

12 muaj nga data e prodhimit, ne qofte se ruhet ne paketimin origjinal, te pademtuar, dhe ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat

Category:

PËRSHKRIMI

Flattening mass  MF-13  eshte material ndertimi para-miksuar , me nje perzgjedhje te seleksionuar te lendeve te para me baze cimento dhe gelqere ku behet perzierja vetem me uje . Fino Professional ofron: – Aplikim i lehte
– Aftesi penetrimi te avullit ne mure (i jep mundesi “frymemarrje” mureve)
– Eshte produkt me veti te standartizuara.
– E pershtatshme per aplikime ne ambiente te brendshme dhe te jashtme
– Gjate aplikimit ne kushte standarte pune, parandalon carjen ose plasaritjen e siperfaqeve te murit.
– Klasifikohet si produkt i kategorise GP CS IΙ, W2 ne baze te standartit EΝ 998-1.

KONSUMI

Afersisht 1,4 kg/m²/mm trashesi aplikimi. Trashesia e rekomanduar e aplikimit eshte : 2-3 mm.

PAKETIMI

MF-13  ofrohet ne thase letre 25 kg

JETËGJATËSIA

12 muaj nga data e prodhimit, ne qofte se ruhet ne paketimin origjinal, te pademtuar, dhe ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flattening mass  MF-13”