Flattening mass  MF-13

(13353 customer reviews)

Category:

Description

PËRSHKRIMI

Flattening mass  MF-13  eshte material ndertimi para-miksuar , me nje perzgjedhje te seleksionuar te lendeve te para me baze cimento dhe gelqere ku behet perzierja vetem me uje . Fino Professional ofron: – Aplikim i lehte
– Aftesi penetrimi te avullit ne mure (i jep mundesi “frymemarrje” mureve)
– Eshte produkt me veti te standartizuara.
– E pershtatshme per aplikime ne ambiente te brendshme dhe te jashtme
– Gjate aplikimit ne kushte standarte pune, parandalon carjen ose plasaritjen e siperfaqeve te murit.
– Klasifikohet si produkt i kategorise GP CS IΙ, W2 ne baze te standartit EΝ 998-1.

KONSUMI

Afersisht 1,4 kg/m²/mm trashesi aplikimi. Trashesia e rekomanduar e aplikimit eshte : 2-3 mm.

PAKETIMI

MF-13  ofrohet ne thase letre 25 kg

JETËGJATËSIA

12 muaj nga data e prodhimit, ne qofte se ruhet ne paketimin origjinal, te pademtuar, dhe ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat

13353 reviews for Flattening mass  MF-13