MYFIX  M10

PËRSHKRIMI

MYFIX  M10 eshte llac I para-perzier, me baze cimeto qe ka nevoje vetem per shtimin e ujit. M10 llac I gateshem ofron: – Νgjitshmeri te larte ne substrat – Punueshmeri te shkelqyer. – Aplikim I thjeshte – Ideal per aplikim me pompe llaci. – Veti te standartizuara dhe stabel – Veti shume te mira per pershkrimin e avujve te ujit neper ndertesa. – E pershtatshme per ambiente te jashtme dhe te brendshme. Klasifikohet si llac I kategorise GP CS IΙ, W0 ne baze te standartit ΕΝ 998-1.

KONSUMI

Perafersisht 13,5 kg/m2/cm trashesi llaci.

PAKETIMI

M10 ofrohet ne thase letre 25 kg.

JETËGJATËSIA

12 muaj prej dates se prodhimit ne qofte se magazinohet ne paketimin origjinal, te pademtuar, dhe ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Category:

PËRSHKRIMI

MYFIX  M10 eshte llac I para-perzier, me baze cimeto qe ka nevoje vetem per shtimin e ujit. M10 llac I gateshem ofron: – Νgjitshmeri te larte ne substrat – Punueshmeri te shkelqyer. – Aplikim I thjeshte – Ideal per aplikim me pompe llaci. – Veti te standartizuara dhe stabel – Veti shume te mira per pershkrimin e avujve te ujit neper ndertesa. – E pershtatshme per ambiente te jashtme dhe te brendshme. Klasifikohet si llac I kategorise GP CS IΙ, W0 ne baze te standartit ΕΝ 998-1.

KONSUMI

Perafersisht 13,5 kg/m2/cm trashesi llaci.

PAKETIMI

M10 ofrohet ne thase letre 25 kg.

JETËGJATËSIA

12 muaj prej dates se prodhimit ne qofte se magazinohet ne paketimin origjinal, te pademtuar, dhe ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MYFIX  M10”