Acryl Fas

ACRYL FAS është ngjyrë me bazë akrili (Plastike) me cilësi të lartë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm në sipërfaqe të suvatuara, tullave, asbest-çimento betoni, etj.
MËNYRA E PËRDORIMIT: ACRYL FAS shtrihet me brushë, rul ose me spërkatje. Sipërfaqja që lyhet duhet të jetë e thatë, e pastër dhe jo e yndyrshme. Tretet me ujë në masë 10% deri 15% ujë.
KONSUMI: përafersisht 1L / 6-8m2.
Mjetet e punës duhet të pastrohen me ujë menjeherë pas përdorimit.
JETËGJATËSIA: 12 muaj nga data e prodhimit , në qoftë se ruhet në paketim original , të padëmtuar, në vende të mbrojtura nga lagështia dhe ngicat .
Para përdorimit duhet të lexoni udhëzimet mbi aplikimin / deklaratën e performancës së produktit.

Category:

ACRYL FAS është ngjyrë me bazë akrili (Plastike) me cilësi të lartë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm në sipërfaqe të suvatuara, tullave, asbest-çimento betoni, etj.
MËNYRA E PËRDORIMIT: ACRYL FAS shtrihet me brushë, rul ose me spërkatje. Sipërfaqja që lyhet duhet të jetë e thatë, e pastër dhe jo e yndyrshme. Tretet me ujë në masë 10% deri 15% ujë.
KONSUMI: përafersisht 1L / 6-8m2.
Mjetet e punës duhet të pastrohen me ujë menjeherë pas përdorimit.
JETËGJATËSIA: 12 muaj nga data e prodhimit , në qoftë se ruhet në paketim original , të padëmtuar, në vende të mbrojtura nga lagështia dhe ngicat .
Para përdorimit duhet të lexoni udhëzimet mbi aplikimin / deklaratën e performancës së produktit.