MYFIX MT-59

Category:

Description

PËRSHKRIMI

MYFIX  MT-59  eshte ngjites qeramike me cilesi te larte, I perforcuar me rezina dhe fibra akrilike. Ofron ngjitshmeri te larte prej fillimit dhe me pas, dhe eshte rezistente ndaj lageshtise dhe ka veti elastike. Ka aftesi shume te larta antireshkites (pllakat nuk reshkasin pasi ngjiten ne mur) dhe ofron kohe punimi te gjate. Klasifikohet ne kategorine e ngjitesave C2TES1 ne baze te standartit EN 12004 dhe EN 12002.

KONSUMI

1,5-4,0 kg/m2, ne varesi te permasave te dhembezave te vegles se punes dhe natyres se substratit.

PAKETIMI

MT-59  ofrohet ne thase letre 25 kg.

JETËGJATËSIA

12 muaj prej dates se prodhimit, ne qofte se eshte ruajtur ne paketimin original dhe jot e hapur, ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MYFIX MT-59”

Your email address will not be published. Required fields are marked *