MYFIX  MT-55

Category:

Description

PËRSHKRIMI

MYFIX  MT-55  eshte ngjites qeramike, I perforecuar me rezina akrilike. Ofron ngjitshmeri te larte prej fillimit dhe me pas, dhe eshte rezistente ndaj lageshtires. Ofron gjithashtu kohe shume te gjate per aplikim ose korrektim. Klasifikohet si ngjites C1TE ne baze te standartit EN 12004.

KONSUMI

1,5-4,0 kg/m2, ne varesi te permasave te dhembezave te vegles se punes dhe natyres se substratit.

PAKETIMI

MT-55  ofrohet ne thase letre 25 kg.

JETËGJATËSIA

12 muaj prej dates se prodhimit, ne qofte se eshte ruajtur ne paketimin original dhe jo te hapur, ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

2 reviews for MYFIX  MT-55

  1. Wiadomości

    Only desire to say your post is spectacular. The clearness as part of your put up is quickly remarkable and i can assume you happen to be an authority on this area. Properly together with your permission permit me to grab your rss feed to keep as much as date with succeeding put up. Thanks a million and please continue to keep up the superior do the job.

  2. Blogi Popularnonaukowe

    By whose help do plain old citizens take killer methods?

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *