MYFIX  MT-53

Category:

Description

PËRSHKRIMI

MYFIX  MT-53 eshte ngjites qeramike me baze cimento. Ofron ngjitshmeri te larte prej fillimit dhe me pas, dhe eshte rezistente ndaj lageshtise. Ka veti shume te mira kunder rreshkitjes se pllakave te qeramikes kur aplikohen ne pozicion vertical. Klasifikohet ne kategorine e ngjitesave C1T ne baze te standartit EN 12004.

KONSUMI

1,5-4,0 kg/m2, ne varesi te permasave te dhembezave te vegles se punes dhe natyres se substratit.

PAKETIMI

MT-53  ofrohet ne thase letre 25 kg.

JETËGJATËSIA

12 muaj prej dates se prodhimit, ne qofte se eshte ruajtur ne paketimin original dhe jo te hapur, ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MYFIX  MT-53”

Your email address will not be published. Required fields are marked *