MYFIX MS-31

Description

PËRSHKRIMI

MYFIX  MS-31 eshte ngjites me baze cimento. Ofron ngjitshmeri te larte ne fillim dhe me pas, elasticitet dhe rezistence ndaj lageshtise. Klasifikohet si llac I kategorise GP CS IV W2 ne baze te standartit EN 998-1 dhe si ngjites I kategorise C2E ne baze te standartit EN 12004

KONSUMI

Si ngjites: 2,0-4,0 kg/m2, ne varesi te dhembezave te vegles se aplikimit dhe natyres se substratit. Si shtrese rrafshuese: 1,5 kg/m2/mm.

PAKETIMI

MYFIX  MS-31 ofrohet ne thase letre 25 kg.

JETËGJATËSIA

12 muaj prej dates se prodhimit, në qoftë se ruhet ne paketimin origjinal, te pademtuar, ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat..

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MYFIX MS-31”

Your email address will not be published. Required fields are marked *