Kontakti

Adresa Rr. Pajazit Islami 12000 Fushe Kosove Numri i telefonit Tel: +38349 298 749 Tel: +38349 150 778 e-mail info@my-fix.com Kompania MyFix Ketu mund te na shkruani dhe te na jepni ndonje ankes ose te beni ndonje kerkes. Ekipi yne do ta shqyrtoj kerkesen ose ankesen e juaj dhe shum shpejt do te ju kontaktoj. [...]
Read more

Për ne

Shëerbimet e kompanisMaterialeve Suvatuese Materialeve Suvatuese Kompania MYFIX bene sherbimin dhe furnizimin e materialeve suvatuese. Materialeve Nivelizuese Materialeve Nivelizuese Kompania MYFIX bene sherbimin dhe furnizimin e materialeve nivelizuese. Materialeve Termoizoluese Materialeve Termoizoluese Kompania MYFIX bene sherbimin dhe furnizimin e materialeve termoizoluese. Materialeve Hidroizoluese Materialeve Hidroizoluese DKompania MYFIX bene sherbimin dhe furnizimin e materialeve Hidroizoluese . [...]
Read more

Ballina

PRODHIMIN E NGJYRAVE Produkte kualitative Kompania MYFIX Kompani lider ne vendë Kompania MYFIX e formuar qe nga viti 2005 me nje pune dhe kualitet te sukseseshem gjate viteve ne vazhdim . MYFIX eshte e njohur si kompani per prodhimin e ngjyrave , ngjitesve , fasadave , hidroizolime , termoizolimeve etj. Ne gjithashtu po kryejm veprimtari [...]
Read more