Pershkrimi i kompanis :

Kompania MYFIX e formuar qe nga viti 2005 me nje pune dhe kualitet te sukseseshem gjate viteve ne vazhdim .
MYFIX  eshte e njohur si kompani per prodhimin e ngjyrave , ngjitesve , fasadave , hidroizolime , termoizolimeve etj.
Ne gjithashtu po kryejm veprimtari me kompani tjera brenda vendit per furnizim me materjale perkatese .
MYFIX qe nga viti i pare arriti te eksportoj produktet e saje ne vendet fqinje dhe tashme ne vendet Europiane .

Kompania MYFIX bene sherbimin dhe furnizimin e

Ekipi yne

Wanda Howard

Wanda Howard

Construction Manager

Intelligentsia disrupt mumblecore mixtape keffiyeh PBR sustainable.

Harold Finch

Harold Finch

Project Menager

Intelligentsia disrupt mumblecore mixtape keffiyeh PBR sustainable.

John Dickens

John Dickens

Architect

Intelligentsia disrupt mumblecore mixtape keffiyeh PBR sustainable.