Kompania MYFIX

Kompania MYFIX e formuar qe nga viti 2005 me nje pune dhe kualitet te sukseseshem gjate viteve ne vazhdim .
MYFIX  eshte e njohur si kompani per prodhimin e ngjyrave , ngjitesve , fasadave , hidroizolime , termoizolimeve etj.
Ne gjithashtu po kryejm veprimtari me kompani tjera brenda vendit per furnizim me materjale perkatese .
MYFIX qe nga viti i pare arriti te eksportoj produktet e saje ne vendet fqinje dhe tashme ne vendet Europiane .

Sherbimet e kompanis


Materialeve Suvatuese

Kompania MYFIX bene sherbimin dhe furnizimin e materialeve  suvatuese.


Materialeve Nivelizuese

Kompania MYFIX bene sherbimin dhe furnizimin e materialeve nivelizuese.


Materialeve Termoizoluese

Kompania MYFIX bene sherbimin dhe furnizimin e materialeve termoizoluese.


Materialeve Hidroizoluese

DKompania MYFIX bene sherbimin dhe furnizimin e materialeve  Hidroizoluese .


Materialeve Dekorative

Kompania MYFIX bene sherbimin dhe furnizimin e materialeve dekorative.

EKIPI JONE

Wanda Howard

Wanda Howard

Construction Manager

Intelligentsia disrupt mumblecore mixtape keffiyeh PBR sustainable.

Harold Finch

Harold Finch

Project Menager

Intelligentsia disrupt mumblecore mixtape keffiyeh PBR sustainable.

John Dickens

John Dickens

Architect

Intelligentsia disrupt mumblecore mixtape keffiyeh PBR sustainable.

Don Kochen

Don Kochen

Head Worker

Intelligentsia disrupt mumblecore mixtape keffiyeh PBR sustainable.

PARTNERET TANË

full
full
full
full

Kompania MyFix

Ketu mund te na shkruani dhe te na jepni ndonje ankes ose te beni ndonje kerkes.
Ekipi yne do ta shqyrtoj kerkesen ose ankesen e juaj dhe shum shpejt do te ju kontaktoj.
Ju lutem plotsone Formularin poshte

  ADRESA:

  Rr. Pajazit Islami , 12000 Fushe Kosove

  KONTAKT INFO

  Tel:  +383 49 820450
  Tel: +383 49 314888
  Email: info@my-fix.com