Kompania MyFix

Ketu mund te na shkruani dhe te na jepni ndonje ankes ose te beni ndonje kerkes.
Ekipi yne do ta shqyrtoj kerkesen ose ankesen e juaj dhe shum shpejt do te ju kontaktoj.
Ju lutem plotsone Formularin poshte

  ADRESA:

  Rr. Pajazit Islami
  12000 Fushe Kosove

  KONTAKT INFO

  Tel:  +383 49 820450
  Tel: +383 49 314888
  Email: info@my-fix.com